Besök även vår officiella hemsida på www.hammarbyhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Ishockeyförening
Fotboll

Viggbyholms IK
1 - 2
Hammarby IF
Viggbyholms IK1 - 2Hammarby IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 februari, 20:00
Plats:Jägholmshallen
Serie:J18 Allettan Östra   Tabell >>
Samling:18:45
Bortavinst mot Viggan
2023-02-06 10:23
Vinst mot Viggbyholm

Söndagens sena bortamatch mot Viggbyholm blev en ganska tillknäppt och krampaktig tillställning där vi återigen får spela långa stunder i numerärt underläge på grund av en del onödiga utvisningar. Men vi försvarar oss bra och räddar även en straff.

Alla tre målen faller i första perioden. Viggan tar ledningen när de är en man mindre på isen, men vi reser oss ganska snabbt och kan både kvittera och även ta ledningen innan perioden är slut. Det är ingen tvekan om att vi är det bättre laget på banan, vilket även skottstatistiken vittnar om.

 

Period 2 handlar mest om ställningskrig, de farligaste chanserna blir ett skott i målramen från vår sida som följs av ett friläge direkt för motståndaren som vår målvakt kniper. Men trots att vi för spelet även i andra perioden är vi inte tillräckligt effektiva och det blir inga fler mål.  

 

I sista perioden får vi mest spela boxplay och det är även här vi får en straff emot oss, men vi kämpar bra och spelar säkert och kan därför få med oss de tre poängen hem. Det hade dock inte behövt bli så spännande om vi bara hade kunnat spela med fullt manskap.

 

Statistik från matchen på denna sida


<< Tillbaka