Besök även vår officiella hemsida på www.hammarbyhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Ishockeyförening
Fotboll

Tyresö Hanviken Hockey
7 - 1
Hammarby IF
Tyresö Hanviken Hockey7 - 1Hammarby IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 februari, 17:30
Plats:Tyresö Ishall
Serie:J18 Allettan Östra   Tabell >>
Samling:16:15
Torsk mot Tyresö
2023-02-13 09:43

Hammarby J18 förlorar söndagens match mot Tyresö Hanviken med klara 7-1. Men med perspektiv på det hela så spelar det inte så stor roll. Huvudsaken är att våra två grabbar som fick uppsöka sjukhus under och efter matchen – efter omständigheterna – är ok.

Borta mot Tyresö gör J18 sin svagaste insats på hela säsongen. Vad det beror på är onödigt att analysera här och nu. En sak är dock säker. Vi kommer inte att underprestera på samma sätt en gång till.

 

Två av våra killar fick uppsöka sjukhus efter att ha skadat sig på isen. En fick olyckligt ett knä/skridsko i huvudet efter en duell på mittplan och en fick en ful och onödig crosschecking av motståndaren (renderade i hela 2 minuter) och flög med huvudet rakt i målramen, samtidigt som ryggraden fick fånga upp den mesta kraften från tacklingen. Vår spelare fick bäras ut på bår, och när ambulansen hade skyndat sig fram efter ca 45 minuter transporterades också han till sjukhus.

 

Efter diverse kontroller och röntgen m m på sjukhus verkar dock båda killar ok, men tveksamt om de är i spelbart skick den närmaste tiden. Krya på!


<< Tillbaka