Serie:J18 Division 1 Östra C   Tabell >>
Referat: Saltsjöbadens IF - Hammarby IF
Skön seger mot Saltis!
2022-10-30 22:42
Hammarby J18 vann i Saltsjöbaden

Hammarbys J18 tog under söndagskvällen sin tredje raka skalp i seriespelet när Saltsjöbaden besegrades med 4-2 på bortais.

Det var en tät och jämn tillställning där Saltis tog ledningen men där Bajen kvitterade och hann ta ledningen med både 2-1 och 3-1 innan första perioden var slut. En bit in andra perioden reducerade Saltsjöbaden och det blev en hel del nerv i matchen, innan Hammarbys Lukas Johansson kunde stänka in sin andra balja för kvällen och döda matchen med sitt 4-2-mål. I slutet av matchen blev det grinigt och gruffigt där utvisningar och matchstraff delades ut. Men de tre poängen följde med Bajen hem.
All matchinfo finns på denna sida (Swehockey)