Serie:J18 Division 1 Östra C   Tabell >>
Referat: Tyresö Hanviken Hockey - Hammarby IF
Torsk mot Tyresö
2022-11-20 21:59
Förlust borta mot Tyresö.

Hammarby J18 åkte ikväll på sin första förlust i serien när Tyresö Hanviken drog det längsta strået i en tät och intensiv match som slutade med uddamålsseger för hemmalaget.

Hammarby tog ledningen ungefär halvvägs in i första perioden, som var ganska tempofattig och där de klara målchanserna lös med sin frånvaro.

I andra perioden ökade intensiteten och ett matchen igenom vilt kämpande Tyresö kvitterade till 1-1 i power play, och utökade sedan också ledningen till 2-1 innan periodpaus. Bajen kvitterade dock till 2-2 en bit in i tredje och hade även ett par fina lägen att ta ledningen. Men det var istället Tyresö som stötte in 3-2 i slutet av matchen. Hammarby jagade en kvittering under de sista minuterna, men Tyresö stod emot, tog tre pinnar och gav sig därmed ett bra utgångsläge inför slutspurten av serien, som Bajen fortfarande leder, fyra poäng före just Tyresö.