Serie:J18 Division 1 Östra C   Tabell >>
Aktivitetsinfo: Ej kallade tränar med J20
Referat: Trångsunds IF - Hammarby IF
Torsk mot Trånkan efter straffar
2022-12-09 10:17
Förlust på straffar...

När Hammarby J18 under torsdagskvällen besökte Trångsund stod viktiga poäng på spel inför avslutningen av serien. Särskilt för de lag som jagar en topp två-placering, vilket innebär spel i Allettan efter jul.

Trots tidigt underläge efter baklängesmål i boxplay så startade Hammarby matchen väldigt motiverat och dominerade spelmässigt under första perioden, dock utan någon riktig effektivitet i avsluten. Istället är det Trånkan som kontrar in 2-0, som sedan står sig perioden ut.

I andra perioden är det lite omvänt, Trångsund styr spelet mer, men det är Bajen som gör målen. Både reducering och kvittering innan perioden är slut.

Spelet är stundom lite slarvigt och ofukuserat, vi låter inte pucken göra jobbet och väljer svårare lösningar istället för enklare alternativ, vilket gör att vi bjuder på en del onödiga lägen. Men tama avslut i kombination med alerta målvakter håller siffrorna nere och det blir inga fler mål i tredje. Även förlängningen blir mållös.

I straffläggningen är det Trånkan som drar det längsta strået då vi bara sätter en puck i nät. En viktig poäng dock i kampen om förstaplatsen (som nu Tyresö tillfälligt lagt beslag på) och allt i egna händer inför de två avslutande matcherna. Vi kör in i kaklet.