Aktivitetsinfo: Samling för sekretariat grupperna är 1 timme innan match för kontroll av utrustning och se till att inget saknas.
Referat: Hammarby IF - Boo HC
Bajen besegrade Boo
2023-02-10 09:43
Seger mot Boo

Hammarby J18 har haft det lite svårt med målfabrikationen på sistone, men under torsdagens hemmamatch mot Boo lossnade det igen. Seger med 7-1 och nya viktiga poäng i jakten på de tre topplatserna.

Medan Bajen rullade på fyra femmor så kom Boo till Kärrtorp med ett decimerat manskap och kunde inte riktigt bjuda upp till en jämn kamp. Ändå kändes de hungriga inledningsvis samtidigt som vi hade svårt att få pusselbitarna på plats. Spelet stämde inte riktigt, vi gömde oss för varandra och det gick trögt på rören, men vi får ändå med oss 1-0 in i periodpaus.

I andra spelar vi upp oss något och drar ifrån till 3-0. Vi har händelserna under kontroll. Bortalaget får ett läge att komma ifatt när de får spela i 5 mot 3, men vi står emot bra. Trots att Boo reducerar i slutet av perioden är det vi som äger matchbilden och det känns aldrig särskilt oroligt.

I slutperioden fortsätter vi att spela bra och gör tre mål inom loppet av fem minuter, matchen kan därmed räknas hem. 7-1 kommer precis innan slutsignalen och vi kan konstatera att tre nya poäng har bärgats, denna gång tämligen bekvämt och utan nervdaller.