Besök även vår officiella hemsida på www.hammarbyhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Ishockeyförening
Fotboll

IFK Tumba IK Vit
3 - 0
Hammarby IF
IFK Tumba IK Vit3 - 0Hammarby IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 23 februari, 19:30
Plats:Ishuset
Serie:J18 Allettan Östra   Tabell >>
Samling:18:15
Referat: IFK Tumba IK Vit - Hammarby IF
Bra krigat men förlust mot Tumba
2023-02-24 11:12

Det var en decimerad J18-trupp som åkte till Ishuset i Tumba på torsdagskvällen. Trots det stod grabbarna upp mycket bra mot serieledaren.

Omkring tio J18 spelare var under torsdagen utlånade till J20:s play off-match mot Haninge (seger 3-2). Detta innebar att vi bara kunde ställa 2 femmor+ på isen mot Tumba på torsdagskvällen.

 

Men Bajen stod emot riktigt bra och vi kunde också ha tagit ledningen i matchen när vi fick ett par power play direkt i början. Första perioden slutar dock mållös.

 

Vi fortsätter att åka skridskor, spela tajt och tar hemjobbet bra även i andra, men halvvägs in i matchen kontrar Tumba och tar ledningen genom ett rappt skott som går ribba in.

 

Trots underläget viker vi inte ner oss utan krigar vidare i varje byte (det blir många byten per spelare ikväll) och sticker då och då upp och skapar lägen. Men Tumba är duktiga i PP och när vi sonar våra synder i utvisningsbåset gör de både 2-0 i slutet av andra och sedan 3-0 halvvägs in i tredje. Tumbas seger var rättvis, men vi gör en stark insats och vi visar att vi har en bred trupp som håller hög kvalitet. Spelar vi så här framöver kommer ingen motståndare att få en enkel resa mot oss.

 

En match kvar i Allettan nu och det är på hemmais mot Mälarö på söndag. Kom och heja på grabbarna!


<< Tillbaka