Besök även vår officiella hemsida på www.hammarbyhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Ishockeyförening
Fotboll

Hammarby IF
3 - 2
Mälarö Hockeyförening
Hammarby IF3 - 2Mälarö Hockeyförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 26 februari, 16:00
Plats:Kärrtorps IP
Serie:J18 Allettan Östra   Tabell >>
Samling:14:45
Aktivitetsinfo: Samling för sekretariat grupperna är 1 timme innan match för kontroll av utrustning och se till att inget saknas.
Sekgrupp 1
Referat: Hammarby IF - Mälarö Hockeyförening
Bajen avslutar Allettan med seger mot Mälarö
2023-02-26 22:53
Seger mot Mälarö!

Bajen J18 står för ännu en gedigen laginsats när man avslutar Allettan snyggt genom att besegra Mälarö på hemmais. 

Det var precis som senast mot Mälarö en tät och jämn tillställning, men Bajen var bäst och kunde rättvist vinna med 3-2 efter mål i både boxplay och efter snyggt klapp-klapp-spel på avgörande målet. Vi luftade båda våra keeprar även denna kväll och båda fick göra en hel del svettiga räddningar. Båda lagen hade perioder under matchen när de pressade på bra och skapade en del farliga lägen framför respektive mål. Men vi krigade bra för varandra och släppte inte in Mälarö till några avgörande lägen när de gick för en kvittering i slutet av matchen. 

 

Allettan är nu färdigspelad och vi kan konstatera att Bajen, trots några förluster, har genomfört serien på ett storartat sätt. Nu väntar fortsatt äventyr med spel i play off. Något vi med spänning ser fram emot. 


<< Tillbaka