Serie:Kvalserien till J18 Regional Öst   Tabell >>
Samling:17:45
Referat: Huddinge IK - Hammarby IF
Förlust mot Huddinge
2023-03-18 13:07

Fredagens match mot Huddinge slutade med förlust 7-3. Hemmalaget grundlade segern redan i första perioden genom att göra två snabba mål i inledningen av matchen. Vi reducerar till 2-1, men Huddinge gör ytterligare två mål kort därpå och efter 11 minter står det redan 4-1 på resultattavlan. Därefter tar vi time-out och Bajen-grabbarna går genast ut och gör två mål. Hela sju mål faller i den första perioden som slutar 4-3 till Huddinge.

I andra perioden är det mycket ställningskrig och vi är under långa stunder det bättre laget på isen, men när vi inte får utdelning kan Huddinge sticka upp och göra 5-3 med bara en minut kvar av perioden. Tungt för oss och psykologiskt viktigt för hemmalaget. Uppförsbacken blir sedan ännu brantare när Huddinge i tredje periodens sjunde minut kan göra både 6-3 och 7-3 inom loppet av en minut, och den här gången mäktade vi inte med att vända på tillställningen.