Besök även vår officiella hemsida på www.hammarbyhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Ishockeyförening
Fotboll

Hammarby IF
4 - 2
Wings HC Arlanda
Hammarby IF4 - 2Wings HC Arlanda

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 19 mars, 16:30
Plats:Kärrtorps IP
Serie:Kvalserien till J18 Regional Öst   Tabell >>
Samling:15:15
Referat: Hammarby IF - Wings HC Arlanda
Seger mot Wings!
2023-03-20 09:52
Tre välförtjänta pinnar mot Wings.

Bajen J18 studsar tillbaka snabbt efter torsken mot Huddinge och tar sig till tillbaka till vinnarspåret när Wings HC Arlanda på söndagen besegrades på hemmaplan.

I matchen mot Wings är vi på tå från början, tar tag i taktpinnen direkt och tar också ledningen (Lukas J) efter 3 minuter. Wings kvitterar halvvägs in i perioden, men vi kan utöka till 2-1 i PP senare i perioden (Alexander R).

 

Vi fortsätter att gnugga på även i andra och det ger utdelning genom dubbla mål av Sture K. Wings är inte ofarliga, de lyckas peta in en reducering i slutet av perioden men vår keeper för kvällen (Noor) är stabil och gör flera viktiga räddningar denna kväll.

 

I tredje perioden fortsätter vi att hålla uppe spelet och Wings kommer därför aldrig riktigt upp i någon stark press och det känns som att vi har bra kontroll på händelserna. Inga fler mål faller utan 4-2 står sig. Nyckeln till segern är full fokus från första nedsläpp och att sedan aldrig släppa det.

 

Halva serien är nu spelad och det börjar dra ihop sig. Medan Huddinge har gjort ett litet ryck är det fortfarande helt öppet om andraplatsen. På torsdag vänder serien då Tumba kommer på besök.


<< Tillbaka