Besök även vår officiella hemsida på www.hammarbyhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Ishockeyförening
Fotboll

Brinkens IF
2 - 1
Hammarby IF
Brinkens IF2 - 1Hammarby IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 november, 17:30
Plats:Lejonhallen
Serie:J20 Division 1 Östra A   Tabell >>
Samling:16:00, Östermalms IP
Tidig seriefinal, med referat från läktaren.
2023-11-12 20:21

Tidig seriefinal

 

Hammarby gick in i omgången med 5 poängs ledning i serien, 5 matcher kvar och vid serieseger så hägrar regionserien efter november, ett lyft för hela klubben! Snacka om viktig och rolig match. Bortamatch av betydelse så det är ju i dom här typerna av matcher man som publik önskar ett step-up och nu kör vi mentalitet (det kan alltid gå snett men man kan alltid försöka).

 

P1

Brinkens lag är bra och skickligt, det bör nämnas! Dom har slagit oss på försäsong och sist lite orättvist på straffar, men dom vann! Brinken håller puck och vågar hantera den bättre än vad vi i Hammarby vågade i första perioden. Det är mycket kamp och sarg ut från vår sida samtidigt som vår kamp och vilja gör att Brinken inte kommer till vassa avslut. M a o så är det inte fine dining på michelin krog utan snarare en dubbel med mos efter E4:an och det kämpas hej vilt, bägge vill vinna. Härlig inställning, kall hall och slutet gott för bägge. 0-0 samt 7-7 i skott.

 

P2

En smart skribent hade tryckt ctrl C ctrl V och kopierat första perioden. Men här kommer faktiskt Hammarby upp i lite anfall, det är inte lika stressigt när man får puck och det skapas faktiskt en del tryck. Man vågar hålla i puck utan att vara dumdristig även om det går fel ibland men som sagt, våga och vinn! 11-11 i skott med två stabila målisar och inget extra.

 

P3

Yes, vi tar ledningen! Hammarby pressar på i några anfall igen och tar ledningen. Här skapar Hammarby lägen och skulle kunna ledat med ett par mål men 1-0 är tillräckligt för vinst. Samtidigt finns det ju en motståndare och dom är tvåa i tabellen av en anledning, dom kvitterar också rätt snabbt, 1 min 20 sek efter målet. Här känns det ändå som att Hammarby har matchen men sen tar man två utvisningar i slutet av matchen som känns rätt onödiga. Lite ungdomlig entusiasm, testosteron impuls! Vi pratar om utbildningshockey och ungdomar, sånt som händer även i högre serier. I samma impuls som man kan anklaga Dommaren för nivån så har vi ett läge att avgöra med 30 sek kvar, kryssribba eller mål? SPÄNNANDE! Slutar 1-1 och rättvist.

 

Förlängning

Vi har förlorat mot dom här på försäsongen, under serien och inte fått en 3-poängare med oss! Galet, särskilt som vi i sista matchen var bättre, idag var vi inte det, men vi var jämnbördiga! Ändå lyckas dom pet in målet som avgör!!! Vi kan bara lyfta på hattarna och buga, dom vann och var bättre idag. Dom som gör mest mål vinner, PUNKT!

 

Slut 2-1, skott 30 – 30

 

PS! 4 matcher kvar, vinner vi tre av dom är vi uppe i finrummet igen! Då kör vi regional! Men vi hoppas att grabbarna lever i nuet så vi tar en dag i taget! Väl mött på nästa match

 

 

Följ oss även på insta:

www.instagram.com/hammarbyhockey_j20

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 29/11 20:05
2 - 9  
Mån 27/11 19:00
4 - 7  
Lör 25/11 17:30
3 - 0  
Mån 20/11 19:30
6 - 3  
Lör 11/11 17:30
2 - 1  
Lör 4/11 15:30
2 - 4