Serie:J20 Division 1 Östra B   Tabell >>
Referat: Segeltorps IF - Hammarby IF
Match Segeltorp - Hammarby, referat från läktaren.
2022-11-06 21:52
Match Segeltorp - Hammarby

Hammarby inledde första perioden starkt och satt hög press, där långa perioder spelades i anfallszonen. Första perioden slutade välförtjänt med 0-1, skottstatistik 8-16.

Andra perioden var en helt annan föreställning, Hammarby spelade slarvigt, tveksamt och passningarna satt inte på bladet. Torpet tog vara på öppningen och kom in i matchen, de kvitterade och tog sedan ledningen med 2-1. Skottstatistik 9-11.

I tredje perioden fortsatte Torpet med fart och utökade snabbt till 3–1,  men Bajen visade sig att de inte ger sig inte utan kvitterade strax därefter till 3-2. Matchen svängde under resten av perioden, och Hammarby fick chansen att kvittera vid power play när två minuter återstod av matchen. Hammarby plockade ut målvakten och hade en flera fina chanser att kvittera men tyvärr tog Torpet pucken och placerade den i öppen kasse.

Slutresultat 4-2 och 36-32 i skottstatistik