Serie:J20 Division 1 Östra B   Tabell >>
Samling:18:15
Referat: Hammarby IF - Värmdö HC
Förlust mot serieledarna Värmdö
2022-11-15 09:38

Första perioden började tufft med 0-1 redan efter 22 sek! Med fart och hög press kunde bajen kvittera till 1-1  efter 3:58 och tog sedan ledningen 2-1. I spel 4-4 kvitterade Värmdö till 2-2 med några få minuter kvar av första perioden.  Skott 11-10, en mycket jämn period med böljande spel utan många avblåsningar.

I andra perioden kom Värmdö ut något starkare. Bajen slarvade en del vid offensiv och defensiv blå, och spelade onödigt svårt, vilket Värmdö utnyttjade, och som fick mer flyt i spelet och tog ledningen med 2-3. Skott 5-14.

Sista perioden kom bajen ut med fart och skapade en del bra chanser men lyckades inte hitta nätet. När det återstod  1,44 minuter kvar av perioden drog Värmdö på sig en utvisning och Hammarby fick en chans att komma tillbaka. Bajen tog time out och började power play med 5-4 för att sedan ta ut målvakten, det skapades en en del chanser men tyvärr lyckades värmdö bryta på egen blå och kunde enkelt sätta pucken i öppen kasse.