Samling:18:15
Referat: Hammarby IF - Hässelby Kälvesta HC
Hemmavinst mot Hässelby Kälvesta HC
2023-01-16 22:20

Hammarby la stor press från första nedsläpp som inom en minut gav utdelning och ledning med 1-0. Resten av perioden fortsatte Hammarby med stor press. Tyvärr var det en del slarv i försvarsspelet som gör att vi drar på oss ett par onödiga utvisningar vilka i sin tur ger två baklängesmål i boxplay men Hammarby vinner perioden med 4-2.

Andra periden har Hammarby fortsatt tryck mot motståndarmålet men lyckas inte trokla in pucken i nätet och perioden slutar 0-0.

Tredje perioden fortsätter Hammarby med stor press och motståndarna orkar inte hålla emot längre, vi gör fyra mål i sista perioden och kan kviter ut tre poäng.