Besök även vår officiella hemsida på www.hammarbyhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Ishockeyförening
Fotboll

Säsongsavgifter - dags för avisering 1 av 2
2024-05-20 09:09

Verksamhetsåret startar 1 maj och slutar 30 april.

 

Avgifterna för säsongen 2024/2025 aviseras i två omgångar: 30% med förfallodatum i juni månad, och 70% med förfallodatum i augusti månad. Håll utkik efter aviseringen (även i ev. skräppostfilter), öppna den och ta ställning till hur ni vill betala/delbetala. Uppstår det komplikationer tar ni kontakt med kansliet snarast möjligt.

 

Träningsavgifterna har skrivits upp med sedvanliga 3%, vilken betyder en genomsnittlig höjning på ca 150 kr. Avgifterna finns på intranätet, här: AVGIFTER där det också framgår vad som ingår i avgifterna samt betalningsvillkor. Tänk på att era barn bytt åldersklass sedan föregående säsong, vilket i sig förklarar en eventuellt annan avgiftsnivå.

 

Varför aviasera nu?

 

Föreningen och lagen har kostnader 12 månader om året för overhead (föreningens gemensamma kostnader för försäkringar, kansli, maskiner, lokalkostnader, it, telefon), arvoden (t.ex. Ungdomsansvarig), material, anmälnings- och serieavgifter för att nämna några.

 

Hälsningar,

 

Kansliet

kansli@hammarbyhocky.se | 070-990 27 22