Besök även vår officiella hemsida på www.hammarbyhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Ishockeyförening
Fotboll

Vår vision

 

Hammarby IF Ishockeyförening vill kombinera en bred social verksamhet och främja individens utveckling för att skapa en miljö där alla deltagare tycker det är roligt , utvecklande och sugna på att lära mer.

 

Ambitionen är att Hammarby Ishockey ska erbjuda och driva den bästa utbildningen inom den svenska hockeyfamiljen.

 

Föreningsbygget och utvecklingen av Hammarby Hockey Ungdom börjar från Hockeyskolan.

 

"Fabriken Zinken"

 

Hammarby Hockey strävar efter att skapa en fartfylld och teknisk ishockey. ”Fabriken Zinken” och Svenska Hockeyförbundets ABC-pärm ligger till grund för att göra träningen meningsfylld och utvecklande. Vår filosofi bygger på att lära in rätt moment i rätt ordning. Vi tror på att lägga en stabil grund som man sedan kan bygga vidare på. Nyckeln till framgång är att vi har roligt tillsammans. Har man roligt så är det lättare att utvecklas och bli bra på det man gör.

 

Vägen till de bästa ligorna börjar med en stark vision och en vilja att träna. Hjälpen från er föräldrar som stöttar och ställer upp är också viktig. Vi tror att framtidens hockeyspelare måste ha viljan och självklart närvaro för att utvecklas inom sin ishockey.

 

Våra tränare

Alla våra tränare är engagerade och passionerade. De brinner för ishockey och många är skolade inom Hammarby. I ungdomssektionen förhåller vi oss till de värderingar som beskrivs i den grön/vita tråden , som ska genomsyra alla lag så att alla har samma förutsättningar att lyckas.

 

Vi använder oss av blocktränare som regelbundet bidrar till sektionens utveckling:

  • Teknik: Anton Elving, Sportchef Ungdom/Flick
  • Målvaktsträning: Tillsättning pågår..

Vad erbjuder vi?

  • Riktigt bra ishockey till konkurrenskraftiga avgifter.
  • Det finns även utrustning att låna för de yngsta spelarna.
  • Vi tränar och spelar match på Zinkensdamms IP och Kärrtorps IP
Föräldrautbildning On Line
2022-08-02 18:16

Hammarby Ishockey rekommenderar Ishockeyförbundets Föräldrautbildning till alla föräldrar, men också alla ledare och förtroendevalda i föreningen.

 

Utbildningen ger en väldigt bra grund för att förstå hur en förening arbetar och fungerar, och är särskilt nyttig för dig som kanske är ny som idrottsförälder.

Utbildningen är förstås kostnadsfri. Den är digital och tar någon timme att gå igenom. Efter avklarad kurs får man ett fint intyg som man kan skriva ut, rama in och sätta upp på väggen därhemma.

 

Börja här: https://www.stockholmhockey.se/foraldrautbildning/foralder/

 

Hammarby Ishockey tar gärna del av vilka som gått igenom utbildningen. Skicka diplomet till kansli@hammarbyhockey.se

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Förening, 22/02 10:20 
Förening, 20/02 23:51 
Förening, 12/02 19:49 
Förening, 05/02 17:51 
Förening, 05/02 16:25 
Förening, 29/01 13:43