Besök även vår officiella hemsida på www.hammarbyhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Ishockeyförening
Fotboll

AIK
4 - 0
Hammarby IF Ishockeyförening
AIK4 - 0Hammarby IF Ishockeyförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 26 augusti, 15:30
Plats:Ritorp
Samling:14:00
Aktivitetsinfo: Träningsmatch mot AIK i Ritorp för kallade spelare.

Samling 14,00
Matchstart 15,30
Damjuniorerna träningsspelade mot AIK
2023-08-28 15:36

 

 I lördags spelade våra damjuniorer sin första träningsmatch för säsongen. Några spelare var på TV-pucksuttagning och laget var förstärkt med två seniorspelare.

 

I första perioden var det stor AIK dominans och skotten slutade 17 – 2 i deras favör. Det var en trevande inledning för laget där spelet och puckinnehavet blev stressat av AIK´s övertag. Skotten visar att Ella Byhlin som började i målet gjorde en mycket bra och stabil insats.

 

I andra perioden fortsatte AIK´s spelövertag men Hammarby började hitta lite av sitt spel och matchbilden jämnade ut sig något. Efter halva matchen byttes Mathilda Bak in i målet och gjorde också en mycket bra insats och kan inte lastas för något av de två mål som AIK gjorde i den andra perioden.

 

Tredje perioden var inte helt olik den andra även om Hammarby började hitta mer och mer rätt. Dock föll ytterligare två mål för AIK och slutresultatet blev alltså 4 – 0. Träningen så här långt har varit mycket fokuserad på teknik men kommer nu börja varvas med spelövningar och positioneringar för att bygga upp den delen.

 

Sammantaget en godkänd insats där det goda målvaktsspelet utmärkte sig mest.

 

 

<< Tillbaka