Besök även vår officiella hemsida på www.hammarbyhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Ishockeyförening
Fotboll

Midsommarkransens gymnasium öppet hus 16 nov
2023-11-08 14:08

Midsommarkransens gymnasium har öppet hus för intresserade elever/spelare och föräldrar.

Information från de olika NIU idrotterna och ishockey och även information om skolans olika program.

 

Datum: torsdag 16/11

Tid: 17:30-20 

Plats: Tellusborgsvägen 10, Hägersten


Kvällens program
 

x Skolans rektorer presenterar skolan i hörsalen.

x Lärare och elever finns på plats och svarar på frågor i ljushallen vid entrén.

x presentation av olika idrotter på skolan enligt nedan:

17:45 innebandy/bandy

18:15 fotboll

18:45 handboll/basket och idrottsprofil ishockey och övriga idrottsprofiler

 

Hg instruktör och elever från ishockey kommer att finnas på plats under kvällen.

 

Sprid gärna denna information vidare till de killar och tjejer som skulle kunna vara intresserade av HG 2024

 

Det bjuds på fika.


Välkomna

Soffplåtar
2023-09-18 22:17

Vi tar ingen entré till juniormatcherna, men det är fritt fram att marknadsföra "soffplåtar". Intäkterna går rätt in i lagkassan. Se Hockeysoffan , bara att välja "JUNIORLAG".

 

Stålarna behövs, så kör hårt i alla flöden!

Folkspel 2023 - Första aktivieten
2023-09-18 09:10

Bäste medlem och förälder i Hammarby Hockey

 

Det är alla ni fantastiska spelare, ledare och föräldrar som hittills har sett till att vi är där vi är idag. För att vi ska kunna fortsätta utvecklas, ha roligt och hålla en hög nivå på vår verksamhet där alla har roligt, får en bra utbildning med välutbildade tränare och ledare, spela matcher, åka iväg på cuper m.m. så måste vi fortsätta att hjälpas åt.

 

Ingen kan göra allt, men alla kan göra lite.

 

Föreningen har beslutat att via Folkspel genomföra 2 föreningsaktiviteter under säsongen. Vi gör det tillsammans, och barnen och ungdomarna ska vara med och ta ansvar så att de får möjlighet att växa som människor. Vi vuxna, ni föräldrar och ledare, måste naturligtvis vara behjälpliga och vara med och stötta

 

Första aktiviteten

 

Första aktiviteten kommer med detta brev (v 38) , och det är julkalendern tillsammans med Rosa Sverigelotter som ska säljas. Information om detta går nu ut via era lagsidor. Förutom att barnen och ungdomarna lär sig ta eget ansvar, är där även en enorm ekonomisk vinst i detta.

 

Folkspel ger oss en kickback på mellan 38-50% av allt vi säljer under aktiviteterna, vilket är enormt bra, så innehållet kuvertet är en viktig pusselbit för fortsatt stabilitet och utvecklingen av vår förening.

 

Vi delar på förtjänsten, så 60% går till laget, 30% till sektionen, 10% går in i föreningen.

  • För varje såld Julkalender tjänar ni alltså 30 kr direkt till laget. Och för varje såld remsa Rosa Sverigelotter så tjänar ni 24 kr direkt till laget.
  • En remsa Sverigelotter kostar 100 kr och är fyra lotter (en lott kostar 25 kr men sälj hela remsor)

 

Dessutom går det pengar till Bröstcancerförbundet på varje såld Rosa Sverigelott.

 

20 spelare och ledare i laget x 1 kuvert blir hela 8.640 kronor till laget när allt är sålt. Sätt gärna upp något mål inom laget om vad pengarna ska användas till. Kommunicera gärna era mål, då de säkert kan tjäna som en inspiration för oss alla. Den del av förtjänsten som går till sektion och förening öronmärks för utbildning och föreningsutveckling.

 

Nu låter vi barnen och ungdomarna vara med och få möjligheten att sälja. De tycker oftast att det är jättekul fast vi vuxna inte tror det. Uppmuntra dem att sälja till grannar, mormor/morfar, farmor/farfar, släktingar mm. Lägg även ut på er privata FB och andra sociala medier att ni säljer. Ta med lotter till era arbetsplatser!

 

Redovisningstillfällen ·       Senast sön 12 nov ska ni redovisa till ansvarig i laget.

 

Viktigt att hålla utsatt datum för redovisningen!

 

Nu kör vi!

 

Kör hårt och glöm inte ha roligt under tiden, alla kan hjälpas åt till en fortsatt god utveckling och en massa roliga upplevelser tillsammans. Lycka till!

 

 

Södermalm, 2023-09-07

 

 

Styrelsen Hammarby Ishockey

Referat: AIK - Hammarby IF Ishockeyförening
Damjuniorerna träningsspelade mot AIK
2023-08-28 15:36

 

 I lördags spelade våra damjuniorer sin första träningsmatch för säsongen. Några spelare var på TV-pucksuttagning och laget var förstärkt med två seniorspelare.

 

I första perioden var det stor AIK dominans och skotten slutade 17 – 2 i deras favör. Det var en trevande inledning för laget där spelet och puckinnehavet blev stressat av AIK´s övertag. Skotten visar att Ella Byhlin som började i målet gjorde en mycket bra och stabil insats.

 

I andra perioden fortsatte AIK´s spelövertag men Hammarby började hitta lite av sitt spel och matchbilden jämnade ut sig något. Efter halva matchen byttes Mathilda Bak in i målet och gjorde också en mycket bra insats och kan inte lastas för något av de två mål som AIK gjorde i den andra perioden.

 

Tredje perioden var inte helt olik den andra även om Hammarby började hitta mer och mer rätt. Dock föll ytterligare två mål för AIK och slutresultatet blev alltså 4 – 0. Träningen så här långt har varit mycket fokuserad på teknik men kommer nu börja varvas med spelövningar och positioneringar för att bygga upp den delen.

 

Sammantaget en godkänd insats där det goda målvaktsspelet utmärkte sig mest.

 

Damjuniorerna vinner Stora Coop Cup DJ 2023
2023-03-20 19:25

Helsingborg HC, Järna SK, Enköpings SK HK, Linköping HC och Karlskrona HK stod för motståndet när damjuniorerna deltog i Stora Coop Cup i Enköping i helgen. Efter fyra segrar och en oavgjord match stod Hammarby Ishockeys Damjuniorer som cupsegrare.

 

Hammarby Hockey tackar Enköping SK HK för en väl genomförd cup och för det trevliga bemötandet från alla ledare och funktionärer från Enköping.

 

Se hemsidan för matchreferat och fler bilder

Tryck på Zinken när juniorlaget hade AIK på plats
2022-11-12 22:34
Film från kvällens inramning med Bajen fans på plats vid Damjuniorernas premiärmatch på Zinken mot AIK.
Tyvärr förlust med 1-3 mot ett i genomsnitt 2 år äldre lag som till större del kört tillsammans sedan förra säsongen. Det lovar mycket gott för framtiden i Bajen.
Vinst även i den andra seriematchen!
2022-10-15 13:09

Hammarbys Damjuniorer vinner bortamatchen mot SDE med siffrorna 0-9.

 

Målgörare i matchen: Alice Strand (1) Wilma Georgny (3) Dara Gustafsson (1)  Evelina Jacobsen (2) Elina Sydenhag (1) Wilma Gustafsson (1).

 

Läs hela referatet här...

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Förening, 04/04 13:46 
Förening, 03/04 12:33 
Förening, 18/03 12:27 
Förening, 17/03 09:09