Serie:J18 Division 1 Östra C   Tabell >>

Sekgrupp 1
Fjärde raka segern efter rysare!
2022-11-03 23:00
Seger mot Trånkan efter spännande match.

Hammarbys J18 besegrade under torsdagskvällen Trångsund med 5-4 efter en intensiv och svängig match som till slut blev en riktig nagelbitare.

Bajen spelade bra i första perioden och drog ifrån till 4-0, som sedermera blev 5-0 tidigt i andra perioden. Direkt på nedsläpp efter målet började dock Trånkan sin upphämtning och 5-1 blev sedan snabbt 5-2. Reslutatet stod sig perioden ut, men Trånkan reducerade till 5-3 direkt i början av tredje perioden.

6 minuter senare stod det 5-4 på tavlan och matchen som redan då var nervig blev till en riktig rysare. Men Bajen reste sig under andra halvan av sista perioden och Trånkans väntade slutforcering kom av sig då bortalaget drog på sig en utvisning i slutet av matchen. Trots några riktigt nervösa slutsekunder höll grabbarna undan och kunde inkassera tre nya poäng. Bra jobbat!

Länk till Div 1 Östra C för matchfakta m m.