Besök även vår officiella hemsida på www.hammarbyhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Ishockeyförening
Fotboll
Bli medlem i Hammarby IF Ishockeyförening
BLI MEDLEM!
Hammarby IF Ishockeyförening

Välkommen till föreningens interna medlems- och lagsidor! Här har vi lagens kalendrar och föreningens medlemsadminstration. På lagens sidor kan ni via nyhetssidan hålla informationen levande och föreningen uppdaterad. Tack på förhand för alla bidrag i form av text och bild. Länka gärna till det ni lägger upp i sociala medier.

 

Vår OFFICIELLA hemsida finns på https://hammarbyhockey.se

Ungdom växlar färg
2022-09-28

De senaste åren har färgerna för ungdomssektionen skiljt sig lite grann från Hammarbys traditionella vit-gröna färger. (Om man inte är så traditionell att man håller på gul-svart, förstås.) Vi har spelat i svart hjälm, med svarta byxor och handskar. Det här har historiska orsaker -- när ungdomssektionen startade om efter 2008 hade alla i Team 2006 svarta hjälmar, och då valde man av sparsamhetsskäl att behålla den färgen.

 

Men! Från och med säsongen 2022/23 spelar ungdomssektionen i vit hjälm. Vi behåller svarta byxor och svarta handskar, men hjälmen ska från och med nu vara vit, i likhet med damseniorerna på bilden ovan. Vi fortsätter den lite sparsamma linjen, så om du har en fungerande hjälm i rätt storlek ska den behållas. Köper du däremot en ny hjälm ska den vara vit.

Erbjudande från Sector Alarm
2022-09-27 11:23
Fantastiskt erbjudande för alla i och runt Hammarby IF Ishockeyförening. Du har nu möjlighet att få Sector Alarms startpaket plus en extra rökdetektor för endast 990 kr. Det fantastiska är att hela summan du betalar tillfaller Hammarby IF Ishockeyförening. Pengarna kommer först när du har godkänt och signat upp dig. Anmäl ditt intresse här så kontaktar Sector Alarm dig: Länk till intresseanmälan
 
Mats Lindewall, Adj. Controller i Hammarby Ishockey
2022-09-21 10:49

Vi är glada att Mats Lindewall accepterat uppdraget som (adjungerad) ledamot i styrelsen och Controller för Hammarby IF Ishockeyförening.

 

Med Mats får vi en välmeriterad och affärsinriktad ekonom med lång och gedigen erfarenhet från statlig och kommunal verksamhet liksom från näringslivet och idrottsrörelsen.

 

Owe Larsson, ordförande och övriga i styrelsen hälsar Mats välkommen till Hammarby IF Ishockeyförening!

Förändringar i mejlhanteringen
2022-09-21 09:06
FÖRÄNDRINGAR I MEJLHANTERINGEN

 

Torsdagen den 22 september gör vi en brådskande omkonfiguration av föreningens mejlhantering.

 

Har du en Hammarby-adress med ändelsen .se så upphör den att gälla och ersätts med samma adress med ändelsen .org

 

Du som berörs får under onsdagen ett personligt meddelande med instruktioner för hur du kommer igång med mejlen i din telefon, surfplatta, dator.

 

Vi beklagar eventuella olägenheter.

 

/ Styrelsen

Månadsbrev i september 2022
2022-09-18 20:57

... har skickats ut till alla medlemmar och samarbetspartners. Inte fått? Kolla ditt skräppostfiler, och sen hör du av dig till kansli@hammarbyhockey.se

 

Månadsbrevet finns att läsa här...

 

/ Redaktionen

Hammarby Hockey i TV-pucken + rapport
2022-09-15 19:50

Vi önskar våra TV-pucktjejer lycka till i helgen kvalspel

 

Fredag, lördag och söndag spelas kvalspel för flickor i TV-pucken och i Stockholms laguppställning finns tre tjejer från vårt duktiga juniorlag. De på bilden från vänster Ella Bylin, Clara Matchett och Elina Sydenhag som åker till Gotland.

 

Läs inlägget på hemsidan: https://www.hammarbyhockey.se/hammarby-representerade-i-tv-pucken/

 

En rapport om det senaste finns här... https://www.hammarbyhockey.se/rapport-fran-tv-pucken/

Nyheter från Hammarby IF (Alliansen)
2022-09-14 13:36
 1. MEDLEMSLOTTERIET
 2. HAMMARBYITEN ÅTERUPPSTÅR
 3. NOMINERA TILL LENNART NYMANS PRIS
 4. HEMSIDA OCH SOCIALA MEDIER
 5. GRATTISTELEGRAM

 

 1. Medlemslotteriet

I dagarna startar försäljningarna av Hammarby IF:s medlemslotteri. För er som inte känner till det är det ett månadslotteri med 600 lotter där en lott kostar 300 kronor och där avkastningen går till föreningens drift av Gula villan vid Kanalplan.
Här kan ni läsa mer om lotteriet: https://hammarby-if.se/medlemslotteriet/
Vi vill gärna sälja alla lotter så tipsa era medlemmar om lotteriet. Det är en viktig inkomst för Hammarby IF.

 

 1. Hammarbyiten återuppstår

Hammarby IF har givit ut ett nyhetsbrev via e-mail sedan 2008. Nu har vi piffat upp det en aning och döpt det till samma namn som den gamla medlemstidningen ”Hammarbyiten”. Hammarbys första medlemstidning hette Hammarbybladet och började ges ut 1921. Det kom sedan i en väldigt ojämn takt till 1960, då det blev en mer regelbundet utgiven tidning. Nummer 16 av det nya Hammarbybladet fick plötsligt namnet Hammarbyiten. Det skedde 1968, och fram till 2005 kom sammanlagt 167 nummer ut, i olika form. Alla Hammarbyare som vill ha senaste nytt om Bajens medlemsföreningar, kan prenumerera genom att registrera sin mejladress uppe till höger på https://hammarby-if.se/

 

 1. Nominera till Lennart Nymans pris

Nyligen fick Rebekah Krebs från Hammarby Goalball, Lennart Nymans pris 2021 av huvudföreningen. Fram till i slutet av mars kan alla medlemsföreningars styrelser nominera en ideellt arbetande person som gjort mycket för klubben. Motiveringen skickas till info@hammarby-if.se.

 

 1. Hemsida och sociala medier

Vi vill bara påminna om att besöka vår nya (sen i vintras) hemsida https://hammarby-if.se/ där Hammarbyiten publiceras, liksom andra nyheter samt alla kontaktuppgifter till medlemsföreningar. Mejla gärna om uppdateringar och ändringar. Vi hoppas att hemsidan på sikt ska bli en självklar sida för alla Hammarbyare att kolla av för information och nyheter. Självklart kan alla följa oss på Facebook och twitter (@HammarbyIFBajen) också.

 

Hej igen!

Här kommer en punkt som missades igår

 

 1. GRATTISTELEGRAM

 

 1. Grattistelegram

Jag missade punkten om att huvudföreningen även erbjuder att skicka grattistelegram till medlemmar som fyller jämnt (över 50). Det är bara att mejla vem det gäller och när födelsedagen äger rum till kansliet så ordnar vi det.

 

 

Med vänlig hälsning

 

Benjamin Thorén

Hammarby IF

08-641 35 92

Box 200 56, 104 60 Stockholm

Södermannagatan 63

info@hammarby-if.se

www.hammarby-if.se

Intervjuer efter den idrottspolitiska debatten
2022-09-09 14:58

Det var många positiva löften för idrottsrörelsen i den den idrottspolitiska debatten i Eriksdalsbadet den 30 augisti. Nolltaxa, höjt föreningsstöd och en ny medelstor evenemangsarena var några av punkterna som lyftes.

 

Länk till RF SISU och intevjuerna...

Dubbelt så många kulturmotioner jämfört med idrottsmotioner: ”Halkat efter”
2022-09-04 10:32

Nästan 400 motioner innehöll ordet idrott under den senaste mandatperioden.

Det är mindre än hälften av antalet motioner med ordet kultur.

 

Läs hela artikeln på SVTs sida

BLI MEDLEM!
Nyheter från våra lag
Tre Kronors Hockeyskola - Flickor, 28/09 18:25 
Tre Kronors Hockeyskola, 28/09 18:18 
Hockeygymnasiet, 28/09 10:35 
J18, 26/09 14:31 
Ungdomsverksamheten, 21/09 11:53 
 
Våra partners