Besök även vår officiella hemsida på www.hammarbyhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Ishockeyförening
Fotboll

OldTimers - Hammarby Hockeys Veteraner

Hammarby Oldtimers – våra stolta hockeyveteraner – är ”en samling sköna lirare som med livet som insats träffas en gång i veckan för att motionera med hockeypuck och klubba”.

 

Det är ett framgångsrikt gäng med bl.a. GULD i internationella sammanhang. Vi samlar information och återkommer med mer intressant historik framöver. Bläddra igenom laguppställiningarna för de olika lagen, och du kommer att hitta namnen på många legendariska spelare som fortfarande håller igång och utövar s.k. rekreationshockey.

 

De representerar Hammarby Hockey med lag i veteranernas Elitserie, +45 Div 1 Södra, +50 Elit, +55 Elit och +60 Elit. Serietabeller hittar du här…

Till era domare...
2022-09-01 16:39

Ni som har koll på era domare, informera om följande så vi slipper all tradig hantering av kvitton och utlägg:

 

Hej alla domare!

En ny säsong drar igång och jag vill tacka alla er som använde Cleverservice för att få sin ersättning förra säsongen. Det fungerar jättebra och gör att ni snabbare får er ersättning. 

Den skickas normalt dagen efter match.

Inför den kommande säsongen vill jag be er alla som dömer Hammarbys matcher att använda Cleverservice för ”domarersättningskvitto”. Det gör att ni även i fortsättningen får snabbare utbetalning av er ersättning.

Välkommen till en ny säsong och till Hammarby Hockey!

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen