Besök även vår officiella hemsida på www.hammarbyhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Ishockeyförening
Fotboll

Torsk mot Wings i sista matchen med gänget
2024-04-15 12:18

Hammarby J18 avslutade kvalet till Allettan med ytterligare en förlust i den betydelselösa avslutningsmatchen mot Wings. Detta efter att ha hämtat upp ett tremålsunderläge, men sedan släppt iväg hemmalaget igen.

Förlust mot Brinken efter tapper insats
2024-04-12 11:09

Hammarby J18 förlorade borta mot Brinken med 1-2 efter att ha slitit och kämpat i en match som trots förlusten var riktigt bra och spännande.

Förlust mot Anchors efter straffar
2024-04-10 13:52

Hammarby fick bara med sig en poäng i tisdagens bortamöte mot Haninge Anchors. Detta efter en målsnål tillställning där båda lagen hade svårt med effektiviteten i avsluten och där målvakterna plockade det mesta.

 

Matchen står och väger och vid ställningen 2-2 i andra tänder det till ordentligt när en av våra spelare får ett märkligt matchstraff för en knätackling som för det mesta bara brukar rendera två minuter. I efterspelet blir det lite gruff och det är givetvis vi som får flest utvisningar mot oss och vi får spela i numerärt underläge en längre sekvens. Vi reder dock ut det och det ger oss tändvätska till att dominera stort i den tredje perioden. Men trots överläget och trots att vi får ett par utvisningar med oss, så lyckas vi inte få in någon ledningspuck.

 

I förlängningen spelar båda lagen väldigt försiktigt, och då blir inga mål gjorda, utan det hela går till straffavgörande, där vi bränner alla tre medan Anchors sätter en puck och får bonuspoängen. Tabelläget ser inte direkt ljust ut efter detta, men vinner vi återstående två matcher mot lagen ovanför oss finns fortfarande möjligheten att knipa en av de två platserna till Allettan. 

 

Hammarbys mål gjordes av #6 Yann C och #11 Erik S.

Seger mot Segeltorp efter nervösa slutminuter
2024-04-08 10:32
Ladda album (+6 bilder) >>
Seger mot Torpet efter dramatiska slutminuter

Bajen J18 vinner den viktiga matchen mot Segeltorp med 6-3 efter ett riktigt drama i slutet av matchen där vi nästan tappar en 4-1-ledning, men reder ut det till slut och tar tre viktiga pinnar.

Förlust mot Vallentuna
2024-04-05 11:12

J18 åkte på torsdagskvällen till Vallentuna och förlorade med 4-2 i en match som inte kan räknas till någon av de bättre insatserna under säsongen.

Förlust på straffar efter bortdömt mål i sudden
2024-04-03 10:33

Bajen J18 förlorar mot Wings på straffar efter att först ha avgjort i sudden med ett vackert mål som först godkändes, men som efter vilda protester från bortalaget, dömdes bort för offside.

Vinnande nummer i J18:s påsklotteri
2024-03-28 23:38

Under hemmamatcherna mot Haninge Anchors och Brinken arrangerade Bajen J18 ett påsklotteri där vinsterna bestod av högkvalitativt godis från Kandy´z. Alla 100 lotter blev sålda och under tredje perioden annonserade speakern ut vinnande lottnummer. Då akustiken i tältet inte är den bästa var det ingen vinnare som gav sig tillkänna direkt efter matchen, men de vinnande lottnumren är:

 

1:a pris, lott nr 81

2:a pris, lott nr 79

 

Rota fram din lott och kolla om just du haft turen att vinna. Har du vunnit? Ta en bild på din lott och skicka den, tillsammans med dina kontaktuppgifter, till j18@hammarbyhockey.org 
Du kommer att bli kontaktad av J18:s lagledare för hur överlämning av vinsten kommer att ske.

 

Stort tack till Bajens, Anchors och Brinkens supportrar för att ni köpte lotter och stöttade J18. 

 

Det blir inget matchreferat från Brinken-matchen här på hemsidan, men bortalaget gick segrande ur striden med 2-0, vann skotten och hade bud på mer. Vi ryckte upp oss i tredje perioden och kunde skapa lite mer, men målen uteblev. Ni laddar vi om under påsken och vänder trenden redan nästa vecka. Glad påsk!

Torsk mot Anchors
2024-03-27 10:08

J18 förlorar på tisdagskvällen mot ett Haninge Anchors som ger mer och vill mer, framför allt i slutet av matchen.

Målkalas och seger mot Segeltorp
2024-03-25 10:20
Ladda album (+15 bilder) >>
Tvåsiffrigt mot Segeltorp

Säsongens största seger kom på söndagskvällen när J18 åkte till Segeltorp och vände hem med tre pinnar och segersiffrorna 10-0.

Vinst mot Vallentuna i kvalpremiären
2024-03-22 10:02
Ladda album (+17 bilder) >>
Seger med 8-2

Kvalserien till Allettan är i gång och den började på bästa möjliga sätt för Hammarby J18. Seger med 8-2 efter en relativt bekväm resa när målen väl trillade in.