Besök även vår officiella hemsida på www.hammarbyhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Ishockeyförening
Fotboll

Välkommen till Hammarby Hockey Team12!
Vi är ett fantastisk gäng som brinner för hockeyn. Vi har ett stort driv, fantastisk gemenskap och glädje i allt vi gör. Vi erbjuder våra spelare möjligheten att träna 4 gånger i veckan och utöver det spelar vi i U12 serien med 2 lag (23/24 säsongen). Det betyder att alla våra spelare har chansen till mycket speltid. Förutom våra regelbundna matcher åker vi också på en del cuper och genomför olika lagaktiviteter tillsammans.

 

Är du sugen på att spela med Hammarby Hockey Team12?
Det finns alltid plats för fler hockeyintresserade spelare! Vi har högt tempo på våra träningar, men vi skapar också möjligheter för nya spelare att komma in i klubben och träna på ett strukturerat för att komma ikapp, om du är ny på isen.

Tveka inte att höra av dig till oss på T12@hammarbyhockey.org eller direkt till vår lagledare Johanna Casimiro på johanna.casimiro@hammarbyhockey.org.

Följ gärna laget på Instagram @hammarbyhockeyteam12!

Vi ser fram emot att ha dig med oss på vår resa när vi skapar fantastiska hockeyminnen tillsammans!

Spelschema 2023/2024
2023-09-18 11:25

Spelschemat är importerat men matcherna är ännu inte tidssatta.

Det uppdateras automatiskt när bokningen OKat.

 

RING/MEJLA INTE FÖRBUNDET !!!

Folkspel 2023 - Första aktiviteten
2023-09-18 09:13

Bäste medlem och förälder i Hammarby Hockey

 

Det är alla ni fantastiska spelare, ledare och föräldrar som hittills har sett till att vi är där vi är idag. För att vi ska kunna fortsätta utvecklas, ha roligt och hålla en hög nivå på vår verksamhet där alla har roligt, får en bra utbildning med välutbildade tränare och ledare, spela matcher, åka iväg på cuper m.m. så måste vi fortsätta att hjälpas åt.

 

Ingen kan göra allt, men alla kan göra lite.

 

Föreningen har beslutat att via Folkspel genomföra 2 föreningsaktiviteter under säsongen. Vi gör det tillsammans, och barnen och ungdomarna ska vara med och ta ansvar så att de får möjlighet att växa som människor. Vi vuxna, ni föräldrar och ledare, måste naturligtvis vara behjälpliga och vara med och stötta

 

Första aktiviteten

 

Första aktiviteten kommer med detta brev (v 38) , och det är julkalendern tillsammans med Rosa Sverigelotter som ska säljas. Information om detta går nu ut via era lagsidor. Förutom att barnen och ungdomarna lär sig ta eget ansvar, är där även en enorm ekonomisk vinst i detta.

 

Folkspel ger oss en kickback på mellan 38-50% av allt vi säljer under aktiviteterna, vilket är enormt bra, så innehållet kuvertet är en viktig pusselbit för fortsatt stabilitet och utvecklingen av vår förening.

 

Vi delar på förtjänsten, så 60% går till laget, 30% till sektionen, 10% går in i föreningen.

  • För varje såld Julkalender tjänar ni alltså 30 kr direkt till laget. Och för varje såld remsa Rosa Sverigelotter så tjänar ni 24 kr direkt till laget.
  • En remsa Sverigelotter kostar 100 kr och är fyra lotter (en lott kostar 25 kr men sälj hela remsor)

 

Dessutom går det pengar till Bröstcancerförbundet på varje såld Rosa Sverigelott.

 

20 spelare och ledare i laget x 1 kuvert blir hela 8.640 kronor till laget när allt är sålt. Sätt gärna upp något mål inom laget om vad pengarna ska användas till. Kommunicera gärna era mål, då de säkert kan tjäna som en inspiration för oss alla. Den del av förtjänsten som går till sektion och förening öronmärks för utbildning och föreningsutveckling.

 

Nu låter vi barnen och ungdomarna vara med och få möjligheten att sälja. De tycker oftast att det är jättekul fast vi vuxna inte tror det. Uppmuntra dem att sälja till grannar, mormor/morfar, farmor/farfar, släktingar mm. Lägg även ut på er privata FB och andra sociala medier att ni säljer. Ta med lotter till era arbetsplatser!

 

Redovisningstillfällen ·       Senast sön 12 nov ska ni redovisa till ansvarig i laget.

 

Viktigt att hålla utsatt datum för redovisningen!

 

Nu kör vi!

 

Kör hårt och glöm inte ha roligt under tiden, alla kan hjälpas åt till en fortsatt god utveckling och en massa roliga upplevelser tillsammans. Lycka till!

 

 

Södermalm, 2023-09-07

 

 

Styrelsen Hammarby Ishockey

Hjältarna i TEAM 12 tog sig an Tough Viking
2023-08-27 10:18
Ladda album (+7 bilder) >>

TEAM12 antog utmaningen att springa Tough Viking Kids, när de hörde att Coach Robin skulle tävla i elitklassen för vuxna.

Över 1500 barn ställde sig redo för att testa sina gränser och besegra hinder av alla slag på den tuffa banan. Med vatten, lera och hinder som "the wall," "monkey bar," och "the pipes," testades inte bara kondition, utan även uthållighet, hjärta och pannben.

 

Charlie, Eddie, Zion, Marilyn, Juli, Ailo, Mika, Theo, Petter och Tage kämpade sig igenom alla hinder på banan. Med stöd av Henning och coacherna från TEAM12, som sprang med och hejade på, kunde våra spelare fira vid målgången, där var och en belönades med en välförtjänt medalj. "Vi springer nästa år igen" sa Eddie efter loppet och alla lagkompisar höll med.

 

Men det var inte bara våra spelare som tog sig an Tough Viking – Coach Robin var också redo för sin egen utmaning. Med stöd av sina spelare, som sprang med och hejade fram honom, krigade han sig fram till en imponerande 23:e plats. Robin, som kallas "hockeyguden" av spelarna, är en fantastisk förebild både på och utanför isen. TEAM 12 är lyckligt lottade att ha hans expertis och vägledning.

 

Efter denna stora kraftansträngning väntade ett 90 minuter långt kvällspass i ishallen, där trötta men beslutsamma spelare visade att deras hängivenhet för träning och laget är starkare än någonsin. Det var trötta men lyckliga spelare som gick till sängs på kvällen.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE FILM FRÅN DAGEN

 

Uppstartsläger Dag 4: Vilken fantastisk camp det varit!
2023-08-20 19:28

Fyra intensiva dagar på isen har nu nått sitt slut och Hammarby Hockeys uppstartscamp är avslutad.

“Det har varit fantastiska dagar på isen! Att se så många entusiastiska spelare som verkligen vill lära sig och utvecklas har varit en otrolig kul. Det är inspirerande att se det engagemang som finns i klubben. Vi har varit många dedikerade ledare på isen som delt med sig av sin kunskap till spelarna under dessa dagar”, konstaterar Anton Elving, ungdomsansvarig för Hammarby Hockey. Han fortsätter “Genom att samla så många spelare från klubben på ett och samma ställe stärker vi gemenskapen inom klubben och skapar en stark känsla av samhörighet. Jag ser verkligen fram emot den kommande säsongen och att fortsätta vårt arbete tillsammans med våra ungdomslag. Tillsammans kommer vi att bygga vidare på den här positiva energin!"

TEAM12 tar med sig denna energin till kommande lagträningar på Zinken. I mitten av september flyttar vi in på Kärrtorp.

Uppstartsläger Dag 3: Bad mellan ispassen
2023-08-19 12:40

Vi befinner oss mitt i vårt högst uppskattade uppstartscamp, och dagarna är fyllda med hockeyglädje, givande ispass, god mat och kamratskap. Mellan våra intensiva ispass har vi hittat det perfekta sättet att svalka av oss och ladda om batterierna. En springtur ner till Tanto och ett svalkande bad, har blivit vår go-to plats för lite avkoppling och skoj.

Efter att ha arbetat hårt på isen med skridskoteknik, är det en fantastisk känsla att springa ner till Tanto för att njuta av det soliga vädret och svalka av oss i vattnet. Att njuta, skratta och skapa minnen tillsammans utanför ishallen är minst lika viktigt som de bra träningarna på isen. Det är just denna gemenskap som gör vår hockeyfamilj så speciell.

 

Så, om du ser foton av ett gäng glada hockeyspelare i badbyxor och med handdukar runt halsen som kommer springande längs Zinkens väg – ja, då vet du att vi har haft vår badpaus vid Tanto!

KLICKA HÄR FÖR ATT SE FILM FRÅN DAGEN

Uppstartsläger Dag 2: Hammarby Hockey Team12 utmanas i skridskoteknik
2023-08-18 12:09

Under ledning av Hammarby Hockeys ungdomsansvarige och sportchef, Anton Elving, genomfördes en rad skridskotekniska övningar som utmanade våra spelare på isen. Med sitt outtröttliga engagemang inspirerade Anton truppen att sträva efter skridskoexcellens.

 

"Det var JÄTTEKUL, trots att det handlade om skridskoteknik," sa Henning med ett leende på läpparna. "Han (Anton) har verkligen roliga övningar." Många i laget höll med. När vi frågade dem om de ser fram emot morgondagens träningar fanns det ingen tvekan om saken.

 

När man kliver in i ishallen känner man verkligen energin pulsera, konstaterade Johanna, lagledare för Hammarby Hockey TEAM12. "Det är fantastiskt kul att så många spelare är här och deltar i uppstartscampen, och att vi har så otroligt många ledare på isen som kan hjälpa till." Det här kommer verkligen att ge oss en stark start på säsongen.

Uppstartsläger Dag 1: Ispremiär för Hammarby Hockey Team12
2023-08-17 08:32

Vilken start på Uppstartlägret för Hammarby Hockey Team12! Den första dagen på isen och redan vid entrén till hallen kände man förväntan och entusiasmen vibrera i luften från både spelare och coacher. Äntligen är vi tillbaka på isen!

 

Det är alltid lika magiskt att se när spelarna tar säsongens första skär på isen. Glädjen och entusiasmen är på topp, och det är som om isen blir en plats för nya möjligheter och utmaningar. Dagens fokus låg på att "känna på isen", finslipa skridskotekniken och komma in i rytmen efter sommarlovet.

Nu laddar vi batterierna inför morgondagens träningar, redo att bygga vidare på den energi och kamratskap som redan genomsyrar laget. Fortsätt följa oss på sociala medier för bilder och uppdateringar från lägret! [@hammarbyhockeyteam12]

 

KLICKA HÄR FÖR ATT SE FILM FRÅN DAGEN

TEAM12 njuter av sommaren
2023-07-29 16:36

Nu när den intensiva hockeysäsongen har tagit paus även för vårt fantastiska Hammarby Hockey TEAM12, passar våra spelare på att njuta av sommarlovet.

Vare sig det handlar om att spendera tid med familj och vänner, resa till nya platser, prova på andra sporter eller bara slappa vid stranden, är sommarlovet en tid för avkoppling och uppladdning. 

Zion vinner "Bäst närvaro" under säsongen 22/23
2023-06-20 11:27
Vi vill lyfta fram och hylla en sann förebild inom vårt lag - stort grattis till Zion som har vunnit priset för "Bäst närvaro" under säsongen 22/23! 
 
Zion har verkligen imponerat på oss alla med sin extremt höga närvaro på träningarna. Hans dedikation och engagemang för laget är en inspiration för oss alla. 
 
Att vara närvarande på träningarna är inte bara viktigt för ens personliga utveckling, utan också för att bidra till lagets sammanhållning och prestation. Zion har verkligen visat vägen.
 
Vi är stolta över att ha Zion som en del av vårt lag och vill önska honom ett stort grattis för denna välförtjänta utmärkelse - keep up the great work! 💚