Besök även vår officiella hemsida på www.hammarbyhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Ishockeyförening
Fotboll

Välkommen till Hammarby Hockey Team12!
Vi är ett fantastisk gäng som brinner för hockeyn. Vi har ett stort driv, fantastisk gemenskap och glädje i allt vi gör. Vi erbjuder våra spelare möjligheten att träna 4 gånger i veckan och utöver det spelar vi i U12 serien med 2 lag (23/24 säsongen). Det betyder att alla våra spelare har chansen till mycket speltid. Förutom våra regelbundna matcher åker vi också på en del cuper och genomför olika lagaktiviteter tillsammans.

 

Är du sugen på att spela med Hammarby Hockey Team12?
Det finns alltid plats för fler hockeyintresserade spelare! Vi har högt tempo på våra träningar, men vi skapar också möjligheter för nya spelare att komma in i klubben och träna på ett strukturerat för att komma ikapp, om du är ny på isen.

Tveka inte att höra av dig till oss på T12@hammarbyhockey.org eller direkt till vår lagledare Johanna Casimiro på johanna.casimiro@hammarbyhockey.org.

Följ gärna laget på Instagram @hammarbyhockeyteam12!

Vi ser fram emot att ha dig med oss på vår resa när vi skapar fantastiska hockeyminnen tillsammans!

BESTÄLLNING AV HANDSKAR
2024-03-16 21:02
Klubben planerar att genomföra en gemensam beställning av Hammarby Handskar. Passa på om du ännu inte har handskar och är intresserade av att skaffa, eller om du tränat mycket under året och behöver ersätta era slitna handskar. 
 
Det är en unik möjlighet att skaffa nya handskar, och dessa beställningar genomförs inte särskilt ofta eftersom vi behöver uppnå ett visst antal för att genomföra beställningen. Det är med andra ord ett utmärkt tillfälle att beställa, så passa på medan möjligheten är öppen.

SISTA BESTÄLLNINGSDATUM ÄR 28 MARS - BESTÄLLNINGEN ÄR BINDANDE
 
Hör av dig om du vill beställa!
Ett fantastiskt lyckat skridskodisco - GLOW IN THE DARK ON ICE
2024-03-09 22:54

Fler bilder (+9) >>

Vi är så glada att kunna dela ännu en fantastisk kväll med er när vi arrangerade ännu ett skridskodiso - Glow in the Dark Skridskodisco! 

Grillen gick varm under kvällen med fantastiskt goda nygrillade hamburgare. Eftersom det var en förfest inför Melodifestivalens final, spelade vi med i de mest ikoniska låtarna från tävlingen. Disco-vibez fyllde luften när skridskobanan lyste upp i glödande färger.

Ansiktsmålningen var otroligt populär, och våra deltagare förvandlades till glittrande konstverk. Många medverkade även i vår frågesport erbjöd chansen att vinna goda priser. 


Vår fotovägg glittrade och skapade en magisk bakgrund för alla deltagare att fånga sina minnen från kvällen och vi är extra stolta över att ha skapat en unik ballongbåge med en stomme gjord av återvunna hockeyklubbor. Det var en kreativ touch som visade vårt engagemang för hållbarhet och hockeyn.

Vi är överväldigade av den stora uppslutningen och entusiasmen från alla som kom och gjorde denna kväll speciell. Våra skridskodiscon fortsätter att vara en stor hit, och det är alltid fantastiskt att se så många människor njuta av gemenskapen och glädjen av att åka skridskor.

Tack till alla som var med och gjorde denna kväll till en fantastisk framgång! Vi ser fram emot nästa skridskodisco och alla kommande evenemang.

FILM FRÅN KVÄLLEN:
https://www.instagram.com/p/C4dm1GXNAcB/


************************************
From repurposed hockey sticks as decor to sizzling burgers on the grill, this pre-Melodifestivalen bash had it all. Face painting, contests with tasty prizes, and a disco-themed photo wall made it a night to remember. 

#iceskatingdisco #glowinthedark #mello #skridskodisco #hammarbyhockey #hammarbyhockeyskridskodisco

GLOW IN THE DARK ON ICE - SKRIDSKODISCO
2024-03-02 22:41

GLOW IN THE DARK ON ICE - SKRIDSKODISCO - FÖRFEST INNAN MELLO FINALEN!

Datum: lördagen den 9 mars

Tid: kl 17:30-19:30

Plats: Kärrtorp ishall

Efter våra tidigare succéer Halloween on ice och Valentines day on Ice är det äntligen dags för ännu ett episkt skridskodisco!

Denna gång bjuder vi in dig till en magisk kväll med "Glow In The Dark-tema" och en förfest inför Melodifestivalen!

Grillen är öppen från kl 17:00 så kom och ladda upp med god mat innan festen börjar. Hamburgare plus dricka 59kr, Korv med bröd och dricka 39kr.

Vi har även planerat en rad spännande tävlingar där man kan vinna med goda priser, ansiktsmålning för den extra festliga touchen, och självklart massor av skridskoåkning till härlig discomusik på isen!

Inträde endast 25 kr. Missa inte chansen att vara med om en oförglömlig kväll med vänner och familj. Vi ses på isen! ❄️⛸️

SPORTLOVSCAMP
2024-03-01 22:37
Ladda album (+9 bilder) >>

Vilka fantastiska dagar vi har haft på vår sportlovscamp! Under tre intensiva dagar har våra spelare tagit ett stort steg i sin utveckling. Varje dag hade sitt eget unika tema, och det var glädjande att se hur spelarna växte och utvecklades genom fokuserade träningar samtidigt som de hade väldigt roligt.

DAG 1: Skridskoteknik 

Campen inleddes med en energifylld morgon där Anton tog spelarna genom viktiga aspekter av skridskoteknik. Ispassen var intensivt och det var full fart på isen. Efter en uppskattad lunch, köttfärssås och spagetti och stor salladsbuffé. Anton utmanade spelarna att inkludera grönsaker i sin måltid, och det var glädjande att se många ta sig an utmaningen med ett leende och vinna ett extra poäng till eftermiddagens match!
Utöver ispassen hade vi OFF ICE-aktiviteter som inkluderade rörlighet med Anton och klubbteknik med Jacob. 

DAG 2: Klubbteknik i fokus

Andra dagen bjöd på två inspirerande ispass med Anton som fokuserade på klubbteknik. Under OFF ICEn delades gruppen återigen där rörlighet och klubbteknik sattes i centrum. Lennon från Trånkans 09 lag ledde en fantastiskt pass i klubbteknik på skottrampen och delade med sig av värdefulla tips medan Anton utmanade dem i rörlighetsträning. Lunchen blev en succé med nötfärsbiffar, tzatziki och klyftpotatis, och spelarna åt ordentligt för att hålla energin uppe.

DAG 3: Målskytte till spelarnas förtjusning

Den sista dagen på campen hade temat målskytte, och spelarna såg verkligen fram emot det. Två intensiva 80-minuters pass, där Anton utmanade deras skotteknik. Efter att ha laddat upp med en läcker kycklinggryta med ris, stod många på skottrampen för att finslipa sina färdigheter och avsluta campen på ett imponerande sätt.

Ett stort tack till alla deltagare och tränare för tre fantastiska dagar! Vi ser fram emot att fortsätta stödja och utveckla våra unga talanger. Håll ögonen öppna för kommande påsklovscamp och även eftersäsongscamp i maj/juni på hockeycamp-hemsida. 

BAJEN HOCKEY GAMES - Helplanscup utöver det vanliga
2024-02-20 18:11

TEAM12 presenterar stolt BAJEN HOCKEY GAMES, en helplanscup utöver det vanliga som äger rum i hjärtat på Södermalm i Zinkensdamms ishall den 13 april 2024.

VI strävar efter att erbjuda en oförglömlig upplevelse för både spelare och publik genom att göra det lilla extra. Varje deltagande spelare kommer välkomnas med goodiebags, och invigningsceremonin kommer inleda evenemanget på ett minnesvärt sätt.

 

Efter varje match kommer vi hylla och belöna matchens lirare med pris för deras exceptionella prestationer på isen.

För att engagera publiken kommer matchprogram finnas tillgängliga, vilket ger detaljerade insikter om de tävlande lagen och spelarna.

Under hela evenemanget kommer grillen vara i full gång och cafét öppet med mycket smått och gott. Det kommer också anordnas diverse tävlingar där deltagarna har chansen att vinna fantastiska priser.

 

Med BAJEN HOCKEY GAMES strävar TEAM12 efter att skapa en cup utöver det vanliga, där varje spelare och åskådare lämnar med minnen för livet.

Vill du vet mer om BAJEN HOCKEY GAMES hittar du mer information på CupOnline: 
BAJEN HOCKEY GAMES - U12 HELPLANSCUP


Vill du anmäla ditt lag att spela cupen gör det det genom att mejla oss på t12@hammarbyhockey.org

Vi firar 600 följare
2024-02-19 18:30

Idag firar vi 600 följare på TEAM12 Intagramkonto!

Om ni inte redan följer lagets resa så gå in och gör det och passa gärna på att tipsa släkt och vänner att följa oss också:

https://www.instagram.com/hammarbyhockeyteam12/

 

VALENTINES DAY ON ICE - Årets skridskodisco!
2024-02-14 10:00
Ladda album (+33 bilder) >>
Det blev en oerhörd framgång i lördags när Hammarby Hockey TEAM12 och TEAM13 förvandlade Kärrtorps ishall till ett love bombat skridskodisco - "Valentines Day on Ice".  Oerhört mycket människor kom ner för att fira kärlekens dag på isen, och stämningen var på topp genom hela evenemanget.
 
Flera spännande aktiviteter höll publiken engagerad under kvällen även utanför isen. Ansiktsmålning, photobooth och frågesport och skotttävling på skottrampen bidrog till att göra discot till något extra. Deltagare hade chansen att vinna goda priser (Stora mängder godis) vilket var populärt speciellt bland barnen.
 
Vi hade inte mindre än 20 föräldrar från vårt lag, som ställde upp och arbetade hårt för att se till att discot flöt på bra. Grillen var i full gång och coach Danne och coach Jocke stod bakom grillen och serverade fantastiskt goda hamburgare. 

Många av deltagarna på discot uttryckte sin uppskattning för arrangemanget, och en deltagare kommenterade: "Det här är det perfekta lördagsnöjet för hela familjen." Hon fortsatte med att säga: "Det är oerhört uppskattat att Hammarby Hockey tar sig tid och arrangerar detta."

 

Håll utkik för information om nästa disco - vi ser fram emot att skapa fler minnesvärda stunder tillsammans.

A-lagets Lucas Selling Inspirerar och Engagerar
2024-01-24 10:45

 

Idag hade TEAM12 och TEAM13 förmånen att välkomna en speciell gäst till sin teknikträning när Lucas Selling från A-laget anslöt sig till ungdomsspelarna för en inspirerande träningspass.

Att ha representanter från A-laget närvarande under ungdomsträningar är inte bara en boost för motivationen hos de unga spelarna, utan det stärker också känslan av gemenskap inom föreningen.

Lucas Selling engagerade sig fullt ut i teknikträningen. Han deltog i övningarna, uppmuntrade spelarna, gav värdefull feedback och var en inspirerande närvaro på planen. Att se en spelare från A-laget investera tid och energi i ungdomslagens utveckling är något som sätter ett stort värde på klubbens satsning på ungdomsverksamheten.

Efter dagens träningspass har Lucas Selling garanterat en stor fan klubb i TEAM12 och TEAM13. För många ungdomsspelare är A-lagsspelarna förebilder, och när de ser sina förebilderna på nära håll blir de inte bara mer tillgängliga, utan det skapar också en starkare känsla av tillhörighet till föreningen.

Efter träningen tog sig Lucas tid och pratade med spelarna och de fick chans att ställa lite frågor. Det var allt ifrån hur han tejpar klubban till hur det känns att spela en A-lags match till om de svettas mycket på deras träningar. 

TACK LUCAS för att du tog dig tid och förgyllde dagen för våra spelare. 

Mellandagscamp med Hammarby Hockey
2023-12-29 01:23

Under ledning av Anton Elving, ungdomsansvarig för Hammarby Hockey, deltog många av TEAM12 spelarna i tre intensiva dagar fyllda med teknik.

 

Campen som sträckte sig över mellandagarna hade varje dag ett specifikt fokus för att förbättra spelarnas tekniska färdigheter.

 

Den första dagen ägnades åt att finslipa skridskotekniken. Dag två var dedikerad till klubbteknik, där varje spelares förmåga att agera med puck och klubba stod i fokus. Avslutningsdagen ägnades åt skotttekniken. Spelarna ägnade sig åt olika skottövningar, finjusterade sina skott och sin träffsäkerhet.

 

Med två 80-minuters pass varje dag och ytterligare en timme OFF ICE där emellan, var det en intensiv men givande period för alla deltagare. 

 

"Det var fantastiskt att se spelarnas engagemang och framsteg under dessa dagar. Att kombinera lärande med glädje är en viktig del av utvecklingen, och vi är glada över att se hur mycket spelarna har lärt sig samtidigt som de haft roligt", kommenterade Anton Elving efter campens avslut.

 

För Hammarby Hockey TEAM12 var Mellandagscampen ännu ett tillfälle som visade på lagets engagemang för att ständigt förbättra sina tekniska färdigheter och ge dem verktygen för att nå sin fulla potential. Vi ser fram emot sportlovscampen v.9 💚🤍

 

Här kan ni se videos från campen:

 

DAG #1

 

DAG #2

 

DAG #3