Besök även vår officiella hemsida på www.hammarbyhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Ishockeyförening
Fotboll

Välkommen till Hammarby Hockey Team13!
Vi är en fantastisk gäng som brinner för hockeyn. Vi har ett stort driv, fantastisk gemenskap och glädje i allt vi gör. Vi erbjuder våra spelare möjligheten att träna 4 gånger i veckan och utöver det spelar vi i U11 serien med 2 lag (23/24 säsongen). Det betyder att alla våra spelare har chansen till mycket speltid. Förutom våra regelbundna matcher åker vi också på en del cuper och genomför olika lagaktiviteter tillsammans.

 

Är du sugen på att spela med Hammarby Hockey Team13?
Det finns alltid plats för fler hockeyintresserade spelare! Vi har högt tempo på våra träningar, men vi skapar också möjligheter för nya spelare att komma in i klubben och träna på ett strukturerat för att komma ikapp, om du är ny på isen.

Tveka inte att höra av dig till oss på T13@hammarbyhockey.org eller direkt till vår lagledare Johanna Casimiro på johanna.casimiro@hammarbyhockey.org.

Följ gärna laget på Instagram @hammarbyhockeyteam13!

Vi ser fram emot att ha dig med oss på vår resa när vi skapar fantastiska hockeyminnen tillsammans!

Spelschema 2023/2024
2023-09-18 11:22

Spelschemat är importerat men matcherna är ännu inte tidssatta.

Det uppdateras automatiskt när bokningen OKat.

 

RING/MEJLA INTE FÖRBUNDET !!!

Folkspel 2023 - Första aktiviteten
2023-09-18 09:12

Bäste medlem och förälder i Hammarby Hockey

 

Det är alla ni fantastiska spelare, ledare och föräldrar som hittills har sett till att vi är där vi är idag. För att vi ska kunna fortsätta utvecklas, ha roligt och hålla en hög nivå på vår verksamhet där alla har roligt, får en bra utbildning med välutbildade tränare och ledare, spela matcher, åka iväg på cuper m.m. så måste vi fortsätta att hjälpas åt.

 

Ingen kan göra allt, men alla kan göra lite.

 

Föreningen har beslutat att via Folkspel genomföra 2 föreningsaktiviteter under säsongen. Vi gör det tillsammans, och barnen och ungdomarna ska vara med och ta ansvar så att de får möjlighet att växa som människor. Vi vuxna, ni föräldrar och ledare, måste naturligtvis vara behjälpliga och vara med och stötta

 

Första aktiviteten

 

Första aktiviteten kommer med detta brev (v 38) , och det är julkalendern tillsammans med Rosa Sverigelotter som ska säljas. Information om detta går nu ut via era lagsidor. Förutom att barnen och ungdomarna lär sig ta eget ansvar, är där även en enorm ekonomisk vinst i detta.

 

Folkspel ger oss en kickback på mellan 38-50% av allt vi säljer under aktiviteterna, vilket är enormt bra, så innehållet kuvertet är en viktig pusselbit för fortsatt stabilitet och utvecklingen av vår förening.

 

Vi delar på förtjänsten, så 60% går till laget, 30% till sektionen, 10% går in i föreningen.

  • För varje såld Julkalender tjänar ni alltså 30 kr direkt till laget. Och för varje såld remsa Rosa Sverigelotter så tjänar ni 24 kr direkt till laget.
  • En remsa Sverigelotter kostar 100 kr och är fyra lotter (en lott kostar 25 kr men sälj hela remsor)

 

Dessutom går det pengar till Bröstcancerförbundet på varje såld Rosa Sverigelott.

 

20 spelare och ledare i laget x 1 kuvert blir hela 8.640 kronor till laget när allt är sålt. Sätt gärna upp något mål inom laget om vad pengarna ska användas till. Kommunicera gärna era mål, då de säkert kan tjäna som en inspiration för oss alla. Den del av förtjänsten som går till sektion och förening öronmärks för utbildning och föreningsutveckling.

 

Nu låter vi barnen och ungdomarna vara med och få möjligheten att sälja. De tycker oftast att det är jättekul fast vi vuxna inte tror det. Uppmuntra dem att sälja till grannar, mormor/morfar, farmor/farfar, släktingar mm. Lägg även ut på er privata FB och andra sociala medier att ni säljer. Ta med lotter till era arbetsplatser!

 

Redovisningstillfällen ·       Senast sön 12 nov ska ni redovisa till ansvarig i laget.

 

Viktigt att hålla utsatt datum för redovisningen!

 

Nu kör vi!

 

Kör hårt och glöm inte ha roligt under tiden, alla kan hjälpas åt till en fortsatt god utveckling och en massa roliga upplevelser tillsammans. Lycka till!

 

 

Södermalm, 2023-09-07

 

 

Styrelsen Hammarby Ishockey