Besök även vår officiella hemsida på www.hammarbyhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Ishockeyförening
Fotboll

Välkommen till Hammarby Hockey Team13!
Vi är en fantastisk gäng som brinner för hockeyn. Vi har ett stort driv, fantastisk gemenskap och glädje i allt vi gör. Vi erbjuder våra spelare möjligheten att träna 4 gånger i veckan och utöver det spelar vi i U11 serien med 2 lag (23/24 säsongen). Det betyder att alla våra spelare har chansen till mycket speltid. Förutom våra regelbundna matcher åker vi också på en del cuper och genomför olika lagaktiviteter tillsammans.

 

Är du sugen på att spela med Hammarby Hockey Team13?
Det finns alltid plats för fler hockeyintresserade spelare! Vi har högt tempo på våra träningar, men vi skapar också möjligheter för nya spelare att komma in i klubben och träna på ett strukturerat för att komma ikapp, om du är ny på isen.

Tveka inte att höra av dig till oss på T13@hammarbyhockey.org eller direkt till vår lagledare Johanna Casimiro på johanna.casimiro@hammarbyhockey.org.

Följ gärna laget på Instagram @hammarbyhockeyteam13!

Vi ser fram emot att ha dig med oss på vår resa när vi skapar fantastiska hockeyminnen tillsammans!

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Förening, 30/06 13:01 
Förening, 20/06 09:00 
Förening, 19/06 14:08 
Förening, 26/05 19:05