Besök även vår officiella hemsida på www.hammarbyhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Ishockeyförening
Fotboll

Hammarby IF
3 - 0
Tyresö Hanviken Hockey
Hammarby IF3 - 0Tyresö Hanviken Hockey

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 12 januari, 19:30
Plats:Kärrtorps IP
Serie:J18 Allettan Östra   Tabell >>
Samling:18:15
Aktivitetsinfo: Samling för sekretariat grupperna är 1 timme innan match för kontroll av utrustning och se till att inget saknas.
Sekgrupp 2
Seger mot Tyresö!
2023-01-12 22:42
Taggat Bajen tog tre pinnar mot Tyresö!

På torsdagskvällen kom tredje raka segern för J18 i Allettan när Tyresö Hanviken trycktes tillbaka med 3-0 efter ännu en stabil insats av grabbarna. 

Trots tufft matchande i Allettan visar Bajen J18 en stigande form. Kvällens match mot Tyresö bjöd på minst lika bra spel - om inte bättre - som senast mot Boo. Det var hög intensitet, det var noggrannhet i passningsspelet, skärpa i avsluten och stabilt bakåt.

 

Tyresö är ett bra lag och precis som i tidigare bataljer mot dem så var det tajt och tufft ute på banan ikväll också. Matchens inledning bjöd på jämn kamp där spelet böljande fram och tillbaka men där inget lag släppte fram varandra till några jättefarliga lägen. Det var intensivt spel med få avblåsningar och spänd väntan på vilket lag som skulle spräcka nollan först. Det blev Hammarby som sent i perioden gjorde 1-0 genom pålitlige målskytten Sture K. 

 

Eftersom Bajen fick första målet kunde vi spela ut mer i andra perioden och tog sakta över tillställningen genom att fortsätta trampa på och fortsätta vara noggranna i spelet. 2-0 kommer också i slutet av andra vilket var psykologiskt viktigt. 

 

I tredje perioden får vi börja med att reda ut ytterligare ett boxplay och därefter drabbas Tyresö av två utvisningar i rad. I 5 mot 3 visar vi ingen pardon utan sprätter in 3-0 (genom tvåmålsskytten Folke A) och därefter känns det som att vi har full kontroll på händelserna hela vägen tills dess att slutsignalen ljuder mellan tältväggarna på Kärrtorp. Stabilt målvaktsspel igen dessutom, denna gång av Vincent E, som också höll nollan.

 

Bästa matchen hittills av grabbarna? Ja, kanske det. 


<< Tillbaka