Samling:13:45
Vinst i första matchen i allettan för Bajen mot Segeltorp.
2022-12-10 22:30

En tät match som böljade fram och tillbaka.
Segeltorp tog ledningen i första men bajen lyckades kvittera under ett boxplay och perioden slutade 1-1.
Skotten 10-7.

Andra perioden får Segeltorp ett större tryck mot Bajen som lyckas hålla emot. Perioden slutar 1-1 med ett övertag i skotten för Segeltorps räkning 5-13.

Tredje perioden blir en jämn historia där vi lyckas ta ledningen 12 minuter in.
Olyckligtvis drar vi på oss en femminutersutvisnig med två minuter kvar av tredje perioden och Segeltorp kan kvittera efter bara 12 sekunder i PowerPlay.
Resterande tid lyckas vi hålla emot och minst en poäng är säkrad efter 60 minuter.
Perioden slutar 1-1 i mål och 7-7 i skott.

Första tre minuterna av förlängningen lyckas vi stå emot i det numerära underläget och de sista två minuterna blir lite jämnare.
Förlängningen slutar 0-0 i mål och 2-2 i skott.

Efter att #35 Edvin Höglund spikat igen kassen under straffläggningen och #10 Erik Coucher sätter sin straff kan vi kvittera ut 2 poäng i seriestarten av allettan östra.