Serie:J20 Allettan Östra   Tabell >>
Samling:15:45
Haninge Anchors bjuder på motståndet denna lördag i Torvalla IP.
2023-01-14 21:09
Första perioden bjuder på böljande spel med en hel del fina chanser. Vid 12.07 slår #15 Kevin Bjärgestad till från backposition rätt upp i krysset, framspelad av #11 Hugo Källander Ros och #9 Sture Kågemark. Distansskyttet är det inget fel på. Tyvärr replikerar Anchors snabbt vid 12.33 efter en något tilltrasslad situation kring Hammarbys mål. Resultat första: 1-1, skott 11 Haninge - 10 Hammarby. Två utvisningar Haninge, en för Hammarby.

Andra perioden börjar med chanser åt båda håll och efter 8.25 drar Haninge på sig utvisnig med för många spelare. Bra press inpowerplay med mållöst. Vid 13.34 kasta Haninge in ett asplöv som på något vis letar sig in. 2- 1 till Haninge. Hammarby bjuder på snabb retur av #18 David Wiå, framspelad av #15 Kevin Bjärgestan och #21 Johan Wiå och det står 2-2 i matchen. Resultat andra: 2-2, skott 8 Haninge - 15 för Hammarby.

Tredje perioden börjar med en rivstart. Haninge gör mål efter 2.07. 3-2. Efter en del lägen av Hammarby, slår Haninge till igen. 4-2. Hammarby tar timeout. Dags att vakna nu. Haninge snackar till sig två utvisningar och i spel 5 mot 3 gör Hammarby mål via #15 Kevin Bjärgestad, assist #11 Hugo Kjellander Ros och #10 Eric Coucher. 4-3. Vid 17.54 brinner det i knutarna och Hammarby plockar målvakten. Vid en oturlig utvisning kommer målvakt in igen. Vid 19.35 plockar Hammarby målvakt igen och Haninge håller sig framme och bryter igenom och sätter pucken i öppen kasse. 5-3. Matchen slut.
Skott i sista: Haninge 14 - Hammarby 9.