Samling:18:00
Bortavinst mot Boo HC
2023-01-10 22:58
4-0 mot Boo HC efter stabil insats.

Hammarby J18 tog på tisdagskvällen sin andra raka skalp i Allettan när Boo besegrades med 4-0 på bortaplan. Detta efter stabilt och bra spel matchen igenom.

Matchen mot Boo bjöd på riktigt bra hockey där grabbarna lade ner ett hårt jobb i varje byte och där hela laget höll en hög lägstanivå under hela matchen. Tempot var högt och det var lite av ett ställningskrig ute på isen under inledningen. Men Bajen spelade stabilt och hjälpte varandra hela tiden. Vi tog den nödvändiga backcheckingen, vi satte passningarna och vi tog duellerna i varje byte. Belöningen kommer i slutet av första perioden när vi välförtjänt sätter 1-0.

Andra perioden bjöd på fortsatt bra spel från båda lagen, men det var Hammarby som gjorde målen och det var Hammarby som sköt mest skott. Vi går till periodvila med en bra känsla och med ledning 3-0 inför tredje.

I tredje perioden går vi in och dödar matchen med 4-0-målet efter bara 47 sekunder och det fanns inte på kartan att vi skulle släppa tillbaka Boo in i matchen denna kväll. Vi fortsätter att hålla oss till matchplanen och pressar tillbaka motståndaren genom att inte slå av på tempot och genom att fortsätta jobba för varandra hela tiden. Vi släpper inte heller till några jättefarliga lägen i egen zon och de få skott som slinker igenom räddas av vår eminente burväktare Noor som därmed håller nollan. Skott 41-14 till Bajen.